INGRÉDIENTS / INGREDIENTS / INGREDIENTES / المكونات
********************************************
3 eggs (151 g), 151 g caster sugar, 151 g all-purpose flour, zest of one lemon, 1 tsp. baking powder, a pinch of salt
********************************************
3
huevos (151 g), 151 g azúcar en polvo, 151 g harina común, ralladura de
un limón, 1 cucharadita de polvo para hornear, una pizca de sal
********************************************
3 بيضات ( 151غرام ) ،151
غرام سكر سنيدة، 151 غرام دقيق ابيض، قشرة ليمون محكوكة، ملعقة صغيرة خميرة الحلوى
،قبصة ملح
****************************************
1. In a bowl, sift together dry ingredients. Set aside. Beat eggs, sugar and lemon zest in another bowl until light and fluffy. Add , little by little, the dry ingredients to the wet ones and stir gently to incorporate the flour. 2. Pour the batter into a pan lined with parchment paper. Bake in a preheated oven at 180°C, until a toothpick inserted into the center comes out clean, about 30-40 minutes. Let the cake cool in the pan for 10 minutes before transferring it to a wire rack. Dust with icing sugar.
****************************************
1. En un tazón, tamizar los ingredientes secos. Dejar de lado. Batir los huevos, el azúcar en polvo y la ralladura de limón en otro tazón hasta que la mezcla esté suave y esponjosa. Añadir , poco a poco, los ingredientes secos a los ingredientes húmedos y revolver suavemente hasta que la harina esté incorporada. 2. Verter la mezcla en un molde forrado con papel pergamino. Hornear en un horno precalentado a 180°C hasta que un palillo insertado en el centro salga limpio, unos 30-40 minutos. Dejar que el bizcochuelo se enfrié dentro del molde durante 10 minutos antes de transferirlo a una rejilla. Espolvorear con azúcar glas.
******************************************
1. في وعاء، تخلط المكونات الجافة
معا . تترك جانبا. في وعاء اخر، يضرب البيض
والسكر و قشرة الليمون الى ان يصبح الخليط خفيفاو منتفخا. تضاف المكونات الجافة
الى المكونات السائلة، شيئا فشيئا ، و يخلط المزيج ببطء.2. يصب الخليط في قالب الحلوى.
تخبز الحلوى مدة 30-40 دقيقة في فرن درجة حرارته 180.بعد اخراجها من الفرن تترك
الحلوى لتبرد في القالب مدة 10 دقائق ثم توضع فوق شبكة حديدية الى ان تبرد تماما. تزين
بالسكر الناعم.
********************
Hope you’ll enjoy!!
********************
Merci de votre visite / Thank you for your visit / Gracias por su visita
No comments:
Post a Comment