INGRÉDIENTS / INGREDIENTS / INGREDIENTES / المكونات
************************************
650 g chicken , 1 onion, 3 garlic cloves, 250 g chickpeas soaked for 12 hours and half cooked, 500 ml water, cilantro , ½ tsp ground cumin , ¼ tsp ginger, ¼ paprika, 3 Tbsps. olive oil, turmeric, salt, pepper
************************************
650 g de pollo, 1 cebolla, 3 dientes de ajo, 250 g de garbanzos remojados en agua durante 12 horas y semi-cocidos, 500 ml de agua, cilantro, ½ cucharadita comino molido, ¼ cucharadita jengibre, ¼ cucharadita pimentón, 3 cucharadas aceite de oliva,cúrcuma, sal, pimienta
*******************************************
650 غرام لحم دجاج ، 1 بصلة ،3 فصوص ثوم ،
250 غ من الحمص منقوع مدة 12 ساعة و نصف مطهي ، 500 مل من الماء ، كزبرة ، ½ ملعقة
صغيرة كمون ، ¼ ملعقة صغيرة زنجبيل ، ¼ ملعقة صغيرة فلفل حلو ،3 ملاعق كبيرة زيت زيتون
، كركم ، ملح و فلفل اسود
************************************
PRÉPARATION / HOW TO / ELABORACIÓN / طريقة التحضير
2- Ajouter l’eau et les pois chiches. Mélanger,fermer la cocotte-minute et lorsqu'elle commence à siffler, compter 10 minutes supplémentaires de cuisson. Vérifier l’assaisonnement.
*******************************************
1- In a pressure cooker, pour the olive oil, add the onion and garlic finely chopped. Cook over medium heat for about 5 minutes. Add chicken pieces, cilantro, the spices. Mix and let cook for 5 more minutes.
2- Add the water and chickpeas, Mix, close the pressure cooker and when it begins to whistle, count 10 more minutes, and then turn off the heat. Adjust the seasoning.
*******************************************
1- En la olla a presión, verter el aceite de oliva, añadir la cebolla y el ajo finamente picados. Cocinar unos 5 minutos a fuego medio. Añadir los trozos de pollo, el cilantro y las especias. Mezclar y cocinar unos 5 minutos más.
2- Añadir el agua y los garbanzos. Mezclar, cerrar la olla a presión y cuando empiece a silbar, contar unos 10 minutos más y apagar el fuego. Ajustar la sazón.
**********************************************
1- في طنجرة الضغط ، يصب الزيت ، يضاف البصل و فصوص الثوم المفرومين و يطهى الكل حوالي 5
دقائق على نار متوسطة الحرارة . تضاف قطع الدجاج و الكزبرة والتوابل.تمزج هذه
العناصر و تطهى مدة 5 دقائق اضافية.
2-
يضاف الماء و الحمص. تغلق طنجرة الضغط و عندما يبدأ سماع صفارة الطنجرة يواصل
الطهي حوالي10 دقائق اضافية ثم ترفع الطنجرة عن النار.
Hope you’ll enjoy!!
********************
Merci de votre visite / Thank you for your visit / Gracias por su visita / شكرا على زيارتكم
No comments:
Post a Comment